Αρχική Σελίδα

Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

Κίνα Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Γρήγορη παράδοση! Μεγάλη τιμή Matting πυριτίου του πράκτορα!

—— Richard Khoo

Τα μεγάλα προϊόντα, και ο πωλητής είναι ενεργοί στη βοήθεια με, ευχαριστούν.

—— John Kine

Έλαβε τα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα είναι στην καλή συσκευασία!

—— Eugene Marais

Καλό Qulity και σταθερό επίστρωμα Inkjet για το χυτό ντυμένο έγγραφο! Η επιχείρηση θα μπορούσε να προσφέρει την καλύτερη tecinical λύση για δικούς μας. Ευχαριστώ πολύ!

—— Puneet

Matting πυριτίου καλής ποιότητας πράκτορας για το επίστρωμα δέρματος! Η απόδοση στοιχείων παρόμοια με TS100.

—— Mahmut

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4
Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.
Γραφείο Γραφείο 2 Συνάντηση Traning

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SKYHIL, SKYSIL, SKYIMG
Αριθμός Υπαλλήλων : >200
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

 

Ο μόλυβδος τεχνολογίας Quanxu από μια Ομάδα Διοίκησης με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη χημική βιομηχανία, μπήκε σε την καθιέρωση για να εξυπηρετήσει το 1995 τον εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές για τις χημικές ουσίες ειδικότητας. Η επιχείρηση έχει ερευνήσει ανεξάρτητα, έχει αναπτύξει και έχει κατασκευάσει διάφορα προϊόντα σειράς συμπεριλαμβανομένου Matting πυριτίου του πράκτορα, ματ Hardener, του καπνισμένου πυριτίου, Stearate ψευδάργυρου και του επιστρώματος κ.λπ. εγγράφου φωτογραφιών Inkjet χρώματος.

 

ΡΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

  • Αναπτυσσόμενο όλο το συνθετικό πυρίτιο σειράς και είναι παράγωγα
  • Εμμείνετε στην τελειότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες
  • Αξιόπιστος στο συνέταιρο
  • Διεθνή προϊόντα αποδεκτής ποιότητας
  • Στρατηγική: εκτελώντας την μπλε ωκεάνια στρατηγική και πηγαίνετε επάνω στο επόμενο επίπεδο.

 

ΟΡΑΜΑ

  • Στόχος τεχνολογίας Quanxu να γίνει η οδηγώντας πρώτη ύλη και ο τεχνικός προμηθευτής λύσης στη χημική βιομηχανία.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  • Παρέχετε τη συμβολή και στα περιβάλλοντα επιχειρήσεων και μη-επιχειρήσεων:
  • Άνθρωποι: Να είστε ένας εργασιακός χώρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να καινοτομήσουν και να επεκτείνουν τη γνώση τους μέσω των καθημερινών δραστηριοτήτων εργασίας.
  • Χαρτοφυλάκιο: Φέρνοντας το ευρύτερο φάσμα του συνθετικού πυριτίου που η Κίνα μπορεί να προσφέρει.
  • Κόσμος: Συνεργαστείτε με τους συμμετόχους να εστιάσετε στις πράσινες διαδικασίες παραγωγής για να ελαττώσει τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

 

Εισαγωγή

 

Η φήμη μας ως βασικός εθνικός προμηθευτής χτίζεται επάνω στο ίδρυμα της ποιότητας και της ακεραιότητας. Η επιχείρηση έχει ερευνήσει ανεξάρτητα, έχει αναπτύξει και έχει κατασκευάσει διάφορα προϊόντα σειράς συμπεριλαμβανομένου Matting πυριτίου του πράκτορα, ματ Hardener, του καπνισμένου πυριτίου, Stearate ψευδάργυρου και της αλουμίνας.

 

Η ανάπτυξη προϊόντος μας καθοδηγείται από την ακριβή ανάλυση αγοράς. Έχουμε ιδρύσει διαδοχικά τα κέντρα Ε&Α Matting του πράκτορα, καπνισμένο πυρίτιο, Stearate ψευδάργυρου, ματ Hardener, και τα ερευνητικά κέντρα Alumina.Application δημιουργήθηκαν επίσης για τα μέσα όπως τα χρώματα, το μελάνι, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα δέρματα και τα νέα ενεργειακά υλικά. Αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμορφώνουν τον ίδιο τον πυρήνα του συστήματος ανάπτυξής μας και επανδρώνονται από μια επαγγελματική ομάδα εργασίας του τεχνικού προσωπικού. Οι συνεισφορές τους έχουν παραγάγει τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα όπως ο χαμηλός matting απορρόφησης πετρελαίου UV πράκτορας, μια ένωση που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να ελαχιστοποιήσει την εκπομπή Ποε των χρωμάτων. Αυτά τα προϊόντα είναι οι δομικές μονάδες των φιλικών προς το περιβάλλον εναλλακτικών engry λύσεων. Η δυνατότητά τους να προστατεύσουν το δέρμα και να αποτρέψουν τη διάβρωση των μετάλλων τους κάνει την ιδέα για το επίστρωμα πατωμάτων, το χρώμα γυαλιού, και την παραγωγή του woodenware.

 

Η τεχνολογία Quanxu σταθερά θεωρεί ότι η τεχνολογική πρόοδος είναι ο πρόδρομος για την απόδοση αγοράς. Έχουμε καθιερώσει σημαντικά κέντρα διανομής σε μια υπερπόντια θέση και 3 εσωτερικές περιοχές.

 

Η ποιότητα των προϊόντων ήταν πάντα πολύ στο τοπ των προτεραιοτήτων μας. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε εισαγάγει διάφορο προηγμένο εξεταστικό ενισχυμένο instuments ποιοτικό έλεγχο και την επιθεώρηση. Το Quanxu λειτουργεί στην ακριβή εμμονή με όλα τα σχετικά ακίνδυνα πρότυπα. Τα προϊόντα εξαγωγής μας εγκρίνονται από τα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα όπως SGS και ROHS.

 

Μια περισσότερο από δεκαετία προκαταρκτικής εργασίας έχει επιτρέψει σε μας για να διαπεράσει τις υπερπόντιες αγορές στις περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας Southease, της Αφρικής, κ.λπ. Έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές συνεργασίες με τις διεθνείς χημικές μέγα-εταιρίες όπως Valspar και AKZONOBEL.

 

Μέσω της συνεχών αύξησης και της επέκτασης, η τεχνολογία Quanxu προσπαθεί να γίνει κόσμος-οδηγώντας προμηθευτής των χημικών υλικών. Με την ποιότητα και την ακεραιότητα, θα δημιουργήσουμε μια επιχείρηση που μπορεί να αντισταθεί τη δοκιμή του χρόνου!!

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Don

Τηλ.:: 86-20-31062685

Φαξ: 86-20-31062685

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)